بلاگ, عصب کشی

دندان بعد از انجام عصب کشی تا چه زمانی درد دارد؟

دندان بعد از انجام عصب کشی تا چه زمانی درد دارد؟

فهرست مطلب

بیشتر افراد بعد از انجام عصب کشی دچار درد دندان می شوند هر چند مقداری درد بعد از انجام روت کانال نرمال خواهد بود ولی برخی از افراد به میزان شدیدی این درد را احساس می کنند. در تکنیک های مدرن که از داروهای بیهوشی و بیحسی استفاده می کنند انجام عصب کشی سریع تر، ایمن تر و بدون درد خواهد بود و در واقع این روش به حفظ دندان کمک می کند.

همچنین برای اجتناب از عصب کشی دندان ها هر فرد بعد از احساس درد خفیف در دندان باید فورا به دندان پزشک مراجعه کند تا از بدتر شدن و پیشرفت کردن پوسیدگی دندان جلوگیری به عمل آید.

در درمان روت کانال قسمت پالپ دندان مورد معالجه قرار می گیرد در حالی که قسمت های دیگر دندان حفظ می شود .

دندان پزشکان قبل از انجام روت کانال از داروهای بی حسی استفاده می کنند بنابراین در حین انجام روت کانال بیمار درد زیادی را حس نخواهد کرد.

اگر درمان روت کانال با شکست مواجه شود دندان پزشک قادر خواهد بود تا دوباره این درمان را روی دندان انجام دهد.

درد بعد از درمان ریشه دندان یا همان عصب کشی تا 3-4 روز طبیعی است و با داروهای مسکن تجویز شده توسط متخصص عصب کشی قابل کنترل است. در صورت وجود عفونت و برای درمان درد بعد از عصب کشی از آنتی بیوتیک استفاده می‌شود. در شرایطی ممکن است ارتفاع پانسمان دندان، ترمیم یا روکش دندان باعث افزایش درد دندان بعد از عصب کشی شود، می‌توانید با مراجعه به دندانپزشک بلندی را اصلاح کنید.

آدرس دکتر مجید جعفری جهت انجام عصب کشی دندان

اگر به‌دنبال یک وقت ویزیت جهت عصب کشی دندان در خیابان پیروزی هستید، می‌توانید از طریق شماره تماس‌های زیر برای دریافت نوبت اقدام کنید:

  • 09032343577
  • 02133343577
  • آدرس:  خیابان پیروزی روبروی بیمارستان فجر بین مخابرات و مترو پیروزی جنب فروشگاه کوروش پلاک ۶۱۲ واحد ۹

چه میزان درد  بعد از درمان ریشه نرمال خواهد بود؟

  1. ممکن است بافت لثه دور دندان کمی دچار عفونت و ورم شده باشد: حتی اگر در روت کانال عصب های دندان تخلیه شوند باز هم ممکن است عصب های ریز در بافت های اطراف دندان وجود داشته باشد. زمانی که این ناحیه بعد از روت کانال متورم شود این عصب ها ایجاد درد و ناراحتی در دندان بیمار را ایجاد می کنند.
  2. آسیب به وسیله برخی از وسایل دندان پزشکی: ممکن است برخی از وسایل دندان پزشکی که برای تمیز کردن ناحیه کانال ریشه مورد استفاده قرار می گیرند به بافت های حساس نواحی اطراف آسیب وارد کنند.
  3. پر کردن دندان بیش از اندازه: در صورتی که دندان پزشک از مواد پر کننده ی زیادی استفاده کرده باشد و این مواد پر کننده بالاتر از سطح دندان قرار گرفته باشد می تواند برای بیمار ایجاد مشکل و درد کند زیرا هنگام جویدن به این ناحیه پر شده فشار بیشتری وارد می شود و این فشار ایجاد درد خواهد کرد. در بیشتر مواقع درد و حساسیت دندان بعد از عصب کشی و بعد از گذشت چند روز کاملا حل خواهد شد ولی اگر این درد بعد از چند روز بهبود نیابد و شدت درد بیشتر شود بهترین راه مراجعه به دندان پزشک می باشد.

 

عصب کشی یک دندان عفونی انجام شده توسط دکتر مجید جعفری

برای دیدن تصاویر بیشتر به صفحه گالری مراجعه کنید:

صفحه گالری

 

آیا ممکن است درمان کانال ریشه با شکست مواجه شود؟

خوشبختانه بیشتر درمان های روت کانال موفقیت آمیز هستند هرچند برخی از این درمان ها می توانند با شکست مواجه شوند که در این صورت بیمار درد بسیاری را تحمل خواهد کرد. دلایل بسیاری برای شکست در درمان روت کانال وجود دارد که شامل:

  1. نفوذ پذیر شدن نقاط ترمیم شده کانال ریشه
  2. عدم رعایت بهداشت دهان و دندان
  3. شکستن مواد استفاده شده برای پر کردن کانال ریشه در طی زمان
  4. وجود یک کانال اضافی و فرعی در دندان که دندان پزشک هنگام درمان متوجه آن ریشه و کانال فرعی نشده است
  5. بستن کانال های منحنی شکل و عدم تمیز شدن کامل این ناحیه از کانال
  6. ایجاد شکستگی عمودی در دندان ها

اگر این درد ها به علت عدم پر کردن کانال های فرعی دندان باشد دندان پزشک باید دوباره کانال دندان را باز کند، مواد پر کننده کانال را خارج کند و تلاش کند تا کانال فرعی را پیدا و درمان کند. همچنین امروزه تجهیزات مختلفی برای درمان ریشه وجود دارد که می تواند از خطاهای پزشکی به مقدار بسیار زیادی جلوگیری کند.

اگر دندان ها دچار شکستگی افقی شده باشند دندان پزشک مجبور به کشیدن دندان می گردد

اگر بیمار دچار درد و تورم دائمی بعد از انجام روت کانال شود ممکن است نیاز به قطع  انتهای ریشه ی دندان باشد

درد اولیه و طبیعی درمان ریشه دندان و عصب کشی که می تواند تا ۷۲ ساعت ادامه داشته باشد، توسط مسکن های تجویز شده برای بیمار قابل درمان است و نیاز به مراجعه به متخصص و یا استفاده از داروی دیگری وجود ندارد. در کنار مسکن ها، آنتی بیوتیک ها نیز برای دوره درمان تجویز می شوند تا عفونت پخش شده و باقیمانده در کانال های دندان به صورت کامل برطرف گردد.

برای برخی بیماران که تمام کانال های ریشه دندان عصبی کشی نشده باشد و یا درد همچنان نشان دهد که درمان ریشه دندان کامل نیست، برای درمان درد نیاز به عصب کشی مجدد وجود خواهد داشت. با انجام عصب کشی مجدد، درمان ریشه دندان به صورت کامل انجام می شود و درد آن کاهش پیدا می کند.

عصب‌ کشی مجدد دندان چیست؟

در صورتی که ادامه پیدا کند و متخصص تشخیص دهد که درد مربوط به آن دسته از کانال های ریشه است که در عصب کشی پاک سازی نشده اند، انجام عصب کشی مجدد را تجویز می کند. پیچیدگی شرایط ریشه چنین وضعیتی را ایجاد می کند و گاهی اطلاعات رادیولوژی و عکس های پزشکی به خوبی شرایط تشخیص کانال های ریشه دندان را فراهم نمی کنند.

تمیز نشدن و انجام نشدن پاکسازی دندان در قسمت انتهایی ریشه دندان نیز با خود درد به همراه دارد و فرد برای درمان نیاز دارد به صورت مجدد عصب کشی را انجام دهد. فرآیند درمانی و روش انجام عصب کشی مجدد تفاوت چندانی با عصب کشی اولیه ندارد.

 

دکتر مجید جعفری جراح دندانپزشک خیابان پیروزی . بین مخابرات و مترو پیروزی . جنب فروشگاه کوروش . پلاک 612 ساختمان بهنام .  طبقه 3 واحد 9

سوالات درمانی خود را به صورت پیام مستقیم در اینستاگرام بپرسید و جهت آگاهی از قیمت ها و نوبت دهی با تلفن مطب تماس بگیرید.

  تلفن مطب:   02133343577

 اینستاگرام :  https://www.instagram.com/drjafari.majid

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *