بلاگ

کامپوزیت ونیر

کامپوزیت ونیر

کامپوزیت ونیر

فهرست مطلب

آشنایی با کامپوزیت ونیر :

کامپوزیت یک ماده رزینی تقویت شده با عناصر معدنی است که در طیف وسیعی از رنگ ها وجود دارد تا امکان ترمیم زیبایی دندان های قدامی را فراهم کند. کامپوزیت با چسب نگهداری می شود و مانند آمالگام به صورت مکانیکی نگهداری نمی شود. از طرفی دوام نسبتا خوبی دارد. بنابراین استفاده از آن برای ترمیم شکستگی های لبه ای مناسب می باشد.

هدف از کامپوزیت، ترمیم دندان های پوسیده یا شکسته است. هزینه ترمیم دندان کامپوزیت با توجه به تعداد سطوح دندانی که باید پر شود و با توجه به دندان مورد نظر (ثنایا، نیش، پرمولر یا مولر) متفاوت است. اگر قصد کامپوزیت دندان دارید بهتر است به مطب کامپوزیت ونیر خیابان پیروزی مراجعه کنید. دکتر جعفری با ارائه خدمات مشاوره شما را با مزایا و معایب این روش درمانی آشنا می کند.

کامپوزیت ونیر خیابان پیروزی

در چه مواردی می توانیم کامپوزیت ونیر را انتخاب کنیم؟

ونیر های کامپوزیت دندانی به دلیل زیبایی و قابلیت پر کردن مستقیم به صورت فزاینده ای محبوب شده اند. کامپوزیت های دندانی توسط دندانپزشک شما برای درمان موارد زیر ساخته می شوند:

• جایگزین برای دندان های قدیمی، معیوب، ترک خورده یا از دست رفته
• جایگزین برای درمان آمالگام
تصحیح رنگ دندان ها و از بین بردن لکه ها
تصحیح عواقب شکستگی دندان
برای اصلاح مشکل دندان قروچه (براکسیسم) یافرسایش
برای پر کردن دندانی که تحت تاثیر یک حفره قرار گرفته است
برای بهبود زیبایی دندان

مزایا کامپوزیت ونیر :

مزایای بی نظیر ونیر های کامپوزیت سبب افزایش طرفداران این روش درمانی شده است. ونیر های کامپوزیت به طور یکپارچه با دندان های طبیعی شما ترکیب می شوند و آن ها را تقریبا شبیه دندان های طبیعی شما می کند. ماده ونیر های کامپوزیت دارایی خاصیت انعطاف پذیری می باشد که این امر سبب می شود تا نتیجه سوراخ کاری به صورت چشمگیری کاهش یابد و در نتیجه بیشتر از دندان های طبیعی حفظ می شود.مواد رزینی که در پر کننده های ونیر کامپوزیت قرار دارند می توانند با دندان ها پیوند محکمی ایجاد کنند. همچنین آن ها بادوام هستند و می توانند فشار و استفاده متوسط ​​را تحمل کنند. کامپوزیت برای پر کردن و تعمیرات کوچک بسیار مناسب می باشد.

با ونیر های کامپوزیت می توانید رنگ یا شکل دندان هایتان را تغییر دهید. اگر نیاز به پر کردن دندان دارید یا ترک ‌ها، براده ‌ها یا شکاف‌ های قابل توجهی در دندان های خود دارید، به کلینیک کامپوزیت ونیر خیابان پیروزی مراجعه کنید.

کامپوزیت

معایب:

هر روش درمانی علاوه بر مزایایی که دارد، معایبی نیز به همراه دارد. علیرغم همه چیز، تحقق ها در کامپوزیت سیستماتیک نیستند زیرا دارای معایب زیر می باشند:

با سفت شدن کمی منقبض می شود و ممکن است دندان برای چند روز کمی حساس باشد.
بسته به عادات غذایی شما احتمالا لکه دار می شود و ظاهر صیقلی خود را از دست می دهد.
اگر ترمیم بیش از حد حجیم باشد، به ویژه در دندان های آسیاب، شکننده تر و مستعد شکستگی است.
عمر مفید آن کمتر از سرامیک های دندانی یا زیرکونیا است.

ماندگاری ونیر کامپوزیت چقدر است؟

روکش کامپوزیت از یک زردی سفیدی تشکیل شده است و ظاهری طبیعی دارد. این روش درمانی یک گزینه زیبایی شناختی جالب در دندانپزشکی محافظه کارانه است. اما تا کی می توانید آن را نگه دارید؟ در صورت مراقبت و نگهداری درست، ونیر های کامپوزیت می توانند بین 7 تا 10 سال عمر داشته باشند.

مراحل ساخت کامپوزیت ونیر به شرح زیر می باشد:

1. بی حسی دندان در صورت زنده بودن
2. آماده سازی دندان و حذف پوسیدگی در صورت لزوم
3. استفاده از اسید و چسب روی دندان (فاز اچینگ)
4. کاربرد رزین کامپوزیت در چند لایه هر یک از لایه ها تحت یک منبع نور قرار می گیرند که واکنش شیمیایی سخت شدن مواد را فعال می کند.
5. هماهنگی شکل و ضخامت،
6. پرداخت مراقبت.

داشتن لبخندی زیبا با ونیر های کامپوزیت

نکات مراقبتی:

ونیر های کامپوزیت نیز مانند دندان هایتان نیاز به نگهداری و مراقبت دارند. هنگامی که کامپوزیت شما ساخته شد، نگهداری آن دقیقا مانند دندان های طبیعی شما است. دندانپزشک شما مسواک زدن منظم (2 بار در روز)، نخ دندان کشیدن و معاینات منظم را توصیه می کند.

با وجود اتصال قوی، توصیه می کنیم از جویدن ناخن یا استفاده از دندان به عنوان ابزاری برای شکستن اجسام جهت حفظ نتایج کامپوزیت های دندانی در ناحیه قدامی خودداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *